06-51205589 info@hetbeterewerk.eu

Het Betere Werk!

Loopbaan en organisatie

Voor een antwoord op (complexe) loopbaanvragen bent u bij Het Betere Werk! aan het juiste adres. 

Werknemer

Doe ik het werk dat bij me past?
Waar ligt mijn ontwikkelpotentieel?

Organisatie

Wie heeft welke rol in het team?
Welke kandidaat is het meest geschikt voor de openstaande functie?
Cora beschikt over de testaantekening psychodiagnostiek van het NIP. Zo weet u dat u een universitair geschoolde professional in huis haalt, ook daar waar het psychodiagnostiek betreft.

Psychodiagnostiek kan een belangrijke bijdrage leveren aan het inzichtelijk maken van de competenties en ontwikkelmogelijkheden van een kandidaat. Ook voor andere loopbaanvragen is psychodiagnostisch onderzoek regelmatig onontbeerlijk. Het Betere Werk! gebruikt uitsluitend gevalideerde en betrouwbare testinstrumenten. Psychodiagnostisch onderzoek wordt bij Het Betere Werk! altijd op maat afgestemd op de opdrachtgever en begint met een intake.

Op zorgvuldige wijze wordt in goed overleg de precieze vraagstelling in kaart gebracht, zodat bepaald kan worden welke diagnostiek bijdraagt aan de beantwoording van de vraag. Psychodiagnostiek bestaat vaak uit onderzoek naar capaciteiten, interesses en persoonlijkheid maar Het Betere Werk! kan ook gericht onderzoek doen naar bijvoorbeeld de psychische belastbaarheid of teamrollen.

Cora voorziet u graag van nadere informatie.

06-51205589

Tip: Cooking up the communication!

Een bijzondere teambuildingservaring met resultaat binnen één dag door samen te koken in een professionele keuken.