06-51205589 info@hetbeterewerk.eu

Over Het Betere Werk!

Drs. Cora van Moerkerk

Drs. Cora van Moerkerk

Registerpsycholoog NIP / Arbeid & Organisatie

In 2006 besloot ik mijn kennis en ervaring als psycholoog en arbeidsdeskundige te gaan benutten in een eigen, onafhankelijke organisatie: Het Betere Werk!

Inmiddels heb ik ruim 10 jaar brede ervaring opgedaan in zowel de publieke sector als in het bedrijfsleven en heb ik heel wat interventies, assessments, trainingen en onderzoeken met succes en plezier verricht.

In de loop der tijd ben ik me steeds meer gaan richten op mijn grootste passie: de (arbeids)psychologie! Ik vind het gewéldig om te zien wat het krachtige effect kan zijn van mijn specialisme op het gebied van stressmanagement. De veerkrachttrainingen die ik geef bijvoorbeeld, hebben vaak een enorm positieve impact op werk en leven.

Hoewel het direct uitvoerende arbeidsdeskundige werk daarmee wat meer op de achtergrond is geraakt, biedt die vakkennis en – ervaring nog dagelijks meerwaarde bij het verrichten van bijvoorbeeld loopbaanonderzoeken of onderzoek naar de mentale belastbaarheid.

Geen enkele persoon of situatie in het werk is precies hetzelfde; daarom stem ik mijn interventie, training of onderzoek graag af op uw specifieke vraag. Dit resulteert in de sterke op maat benadering die zo kenmerkend is voor Het Betere Werk! Met wetenschappelijk onderbouwde methodieken werk ik op pragmatische- en krachtgerichte wijze aan heldere oplossingen. Daarbij heb ik oog & hart voor zowel het individu als voor het organisatiebelang.

06-51205589

Glacisstraat 42 te Vlissingen (bezoekadres)

Neem gerust vrijblijvend contact op!